Casa Fontane

Seven characteristic holiday apartments in a vast estate of 10ha, property of a well known sculptor of international fame, a very friendly and interesting person who lives in the ?500 Florentine?-style master villa. The garden, where his workshop is also located, is a true open-air museum. Pleasant position at the gates of the small town of Monteverdi Marittima. For each unit, the owner personally oversaw the renovation work and furnishings, using his sculptors and his preferred material, travertine, for the bathrooms, the kitchens and the floors. Simple, essential furnishings, as is the artist?s style, with a few Tuscan country pieces. Heating with electric heaters, hot water by means of a water heater. Fontane 1 and 2 are two completely independent apartments in a two-family house. Eva and Boscaiolo are two single houses. Bedrooms with bathroom are available in the villa (price on request). The characteristics of the Querciolaie property make it an ideal place for those who love simplicity and are looking for a unique accommodation, in a pleasant location.

Vanaf €1.274,00
 
 

Vergelijkbare Accommodaties

Il Duomo

Il Duomo
Villaexpert.nl

Elegant en panoramisch appartement voor 8 personen in Toscane , in de historische stad Cortona. Het appartement, gelegen voor de Dom, beslaat de voorlaatste en bovenste verdieping van een historisch gebouw (zonder lift) en eenmaal binnen valt men van de ene verbazing in de andere vanwege de ruimtes en het prachtige uitzicht over de stad en de onderliggende vallei die men kan aanschouwen vanuit de vele ramen. Het appartement kan 8 personen huisvesten en heeft grote woonkamers en een goed ingerichte keuken. Een gratis parkeerplaats vindt men op de Piazza del Mercato, op circa 350 meter van het appartement. Men kan ook naast het huis parkeren (naast de Dom) , maar de parkeerplaatsen zijn geperkt.

Villa Boggi

Villa Boggi
Villaexpert.nl

Een oude, privé villa van de 18 eeuw, dat zorgvuldig is gerestaureerd en omgebouwd tot een vakantieverblijf. Tijdens de restauratie, het is kenmerken, als dienblad plafonds en houten en stenen vloeren zijn onderhouden en een elegant meubilair met antiek meubilair is gekozen. De villa ligt op drie verdiepingen (met lift). Villa Boggi ligt in het prachtige Mugello-vallei, op slechts 20 km van Florence. Het is de ligging is ideaal om de belangrijkste bezienswaardigheden van Toscane, zoals Siena, Arezzo, Lucca, Pisa, Volterra en bezoek nog veel meer. Villa Boggi wordt omgeven door een groot en deels omheind park (20.000m2) met zwembad.

Villa Porta A Colle

Villa Porta A Colle
Villaexpert.nl

Mooie villa met privé zwembad en fitnessruimte gelegen op slechts 10 km van de mooie zandstranden van Castiglione della Pescaia, een bekende badplaats met de ?blauwe vlag?, symbool van kwaliteit en keurmerk toegekend door de FEE (Foundation for Environmental Education) aan een aantal Europese badplaatsen. De villa ligt dicht bij vele interessante culturele en historische attracties langs de Toscaanse kust zoals Vetulonia, Massa Marittima, Buriano, Castiglione della Pescaia, Marina di Grosseto, Principina a Mare en Punta Ala. Villa Porta Colle biedt een mooi uitzicht over de Toscaanse streek "Maremma" en heeft een grote tuin met pijnbomen, cypressen, rozemarijn, laurier en andere traditionele mediterrane planten. Binnen is de villa goed ingericht met mooie meubels en antiek. Buiten kan men genieten van een zwembad, een fitnessruimte en een terras met glazen schuifdeuren waar men buiten kan eten bij een gedeelte met barbecue en een traditionele houtoven voor pizza's. De stad Grosseto biedt allerlei winkels en een treinstation. Op minder dan 10 km afstand kan men de natuurlijk oase "Diaccia Botrona" bezichtigen (te voet of met de mountainbike) en roze flamingo's, reigers en watervogels spotten.

Casa Alberto

Casa Alberto
Villaexpert.nl

Comfortabel huis met privé zwembad, gelegen bij Tavernelle Val di Pesa, halverwege Florence en Siena gelegen. Het huis is volledig vrijstaand en beschikt over een omheind privé zwembad, gereserveerd voor exclusief gebruik van de gasten en een privé tuin om buiten te kunnen eten. Naast het huis (op circa 15 meter afstand) wonen de eigenaren, zeer betrouwbare personen, die de tuin en het zwembad niet gebruiken. De ligging van het huis is zeer strategisch om de belangrijkste bezienswaardigheden in Toscane te bezoeken. Het gebied van de Chianti Classico en de belangrijkste wijnproducenten bevinden zich op korte afstand van het huis. Een uitstekend restaurant met een typisch Toscaanse keuken ligt op slechts 1,5 km van het huis. Men bereikt het huis over een in goede staat verkerende onverharde weg van circa 1,5 km.

Villa Dei Cipressi

Villa Dei Cipressi
Villaexpert.nl

The Villa is located on the hilltop with views across the Bay of the Sun and the medieval castle of the neighboring valleys of the hill. Villa dei Cipressi is a few meters from Villa Giulia ( also published on our sites) and the owner's house.